جهان بسكتبال در برنامه امروز به تحلیل تیم نفت و گاز جهرم جنوبی از زبان سرمربی تیم و همینطور بررسی لیگ بسكتبال پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ اسماعیلی سرمربی تیم نفت و گاز زاگرس جنوبی جهرم در خصوص آخرین وضعیت این تیم گفت: در آغاز سه مسابقه پشت سرهم، پیروز میدان بودیم و بازی های خوبی داشتیم و بعد چند باخت داشتیم و فراز و نشیب زیادی داشتیم، بعد از آن لیگ یكماه تعطیل شد و نتوانستیم به شرایط قبل تعطیلی برگردیم، بازی های بعد از تعطیلی همه با تیم های بالای رده جدول بود. الان البته به روال برگشتیم.
وی در مورد شرایط تیم و غیبت گلیزاده گفت: ایشان از تیم ما جداشده است، بازیكن بزرگی بود اما الان در تیم نیست. برای حفظ جایگاه در جدول بازیهای حساسی داریم.
اسماعیلی در خصوص لیگ بسكتبال در سال جاری اظهار كرد: شش تیم اول جدول به یكدیگر خیلی نزدیك هستند. سه چهار تیم اول نیمكت های خیلب خوبی دارند و این دلیل اختلافها است. هفته آینده با تیم طبیعت بازی داریم و خیلی امیدواریم پیروز بشویم.
سرمربی تیم نفت و گاز جهرم جنوبی در خصوص سالن شهر گفت: سالن تمام استانداردهای لازم را دارد و تنها مشكل كوچك بودن سالن است كه در حال تغییر و بزرگ شدن است. سالن جوابگوی تماشاگران پرشور جهرم نیست.
برنامه جهان بسكتبال چهارشنبه ها ساعت 9:00 تقدیم شنوندگان رادیو ورزش میشود.