تیم ملی فوتسال دور دوم تمرینات خود را در حالی میگذراند كه رقابت میان بازیكنان برای قرار گرفتن در لیست نهایی به اوج رسیده است.
به گزارش رادیو ورزش و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، 16 بازیكن حاضر در اردوی آمادهسازی تیم ملی فوتسال تمرین امروز عصر خود در مركز ملی فوتبال را در فضایی پر انرژی و رقابتی سپری كردند.
ملیپوشان فوتسال كه خود را برای حضور در جام ملتهای اندونزی 2026 آماده میكنند، زیر نظر وحید شمسایی، محمود خوراكچی، شهاب سفالمنش، دیوید راموس، محمد طاهری و كاظم صادقی كارهای بدنی و فنی خود را انجام دادند.
حفظ توپ در قالب بازی با یار كمكی، كارهای فنی بر اساس آنالیز عملكرد حریفان دور مقدماتی، بازیسازی و تبدیل دفاع به حمله با حداكثر سرعت و … از جمله تمریناتی بود كه بازیكنان گذراندند.
باقر محمدی، مهدی رستمیها، بهزاد رسولی، محمدحسین درخشانی، حسین سبزی، امیرحسین غلامی، مهدی مهدیخانی، سجاد یوسفخواه، مهدی كریمی، مسعود یوسف، سالار آقاپور، علی خلیلوند، مسلم اولادقباد، حسین طیبی، سعید احمدعباسی و بهروز عظیمی بازیكنانی هستند كه با آمادگی كامل در تمرین پرفشار امروز حاضر شدند.
با تصمیم كادر فنی دو نفر از این بازیكنان اردو را ترك خواهند كرد تا 14 ملیپوش نهایی برای حضور در مسابقات راهی جاكارتا شوند.
تیم ملی فوتسال صبح و عصر فردا نیز به تمرینات خود ادامه خواهد داد