ژاپن همچنان امیدوار به صعود

تیم ملی فوتبال ژاپن با تساوی برابر اروگوئه توانست نخستین امتیازش را در كوپا آمه ریكا به دست آورد و شانس صعود داشته باشد.

1398/04/01
00:27

تیم ملی فوتبال اروگوئه بامداد جمعه در دومین بازی‌اش در مرحله گروهی كوپا آمه ریكا 2019 برزیل برابر ژاپن قرار گرفت كه این دیدار با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

گل نخست بازی را برخلاف انتظار كوجی میوشی در دقیقه 25 به ثمر رساند و ژاپن یك بر صفر پیش افتاد. دقایقی بعد اروگوئه محبور شد تعویض كند. دیگو لاكسالت آسیب دیده زمین بازی را ترك كرد و جووانی گونسالس جایگزینش شد. در دقیقه 32 داور یك پنالتی به نفع اروگوئه اعلام كرد و لوئیس سوارس توانست بازی را به تساوی برساند. نیمه اول با تساوی به پایان رسید.

در شروع نیمه دوم باز هم میوشی تیم حریف را شگفت زده كرد. بازیكن ژاپن توانست دومین گلش را در این دیدار به ثمر برساند. با این حال خوسه خیمنس در دقیقه 66 بازی را دوباره به تساوی رساند. در ادامه توپی از خط دروازه‌ها عبور نكرد تا امتیازها تقسیم شود. ژاپن نخستین امتیازش را در این رقابت‌ها به دست آورد تا به صعود به دور بعد امیدوار شود. اروگوئه با چهار امتیاز در صدر جدول قرار گرفت.

دیگر دیدار این گروه بامداد شنبه بین دو تیم شیلی و اكوادور برگزار می‌شود.

دسترسی سریع