مسابقات تنیس ویمبلدون در حالی با قهرمانی نواك جوكویچ همراه بود كه چهار داور سرشناس از ایران هم این رویداد معتبر را قضاوت كردند.
به گزارش رادیو ورزش؛ علی نیلی، علی كاتبی، عادل برقعی و شروین صفوی چهار داور بین المللی تنیس ایران با قضاوت در تورنمنت معتبر ویمبلدون، نام ایران را در بالاترین سطح تنیس جهان مطرح كردند.
پیش از این نیز علی نیلی سابقه قضاوت در دیدارهای مهم دنیای تنیس از جمله در همین گرنداسلم ویمبلدون را داشته است.
در استمرار موفقیت داوران تنیس ایران، شروین صفوی در رقابت های تنیس بازی های المپیك توكیو قضاوت خواهد كرد و عادل برقعی هم قضاوت مسابقات تنیس در پارالمپیك را عهده دار است.
شروین صفوی در بازی های المپیك به عنوان داور خط حضور خواهد داشت و عادل برقعی داور صندلی در مسابقات تنیس بازی های پارالمپیك است.