صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 6:15 به مدت 1:45

واعظ آشتیانی: تصمیم درباره جام استقلال باید بر پایه استدلال منطقی باشد

امیررضا واعظ آشتیانی، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال، در گفت‌وگو با برنامه «صبح و ورزش» شبكه رادیویی ورزش، درباره سرنوشت جام لیگ و اختلاف نظرهای شكل‌گرفته بر سر تعیین قهرمان، تأكید كرد تصمیم نهایی باید منطقی، مستدل و قابل دفاع برای افكار عمومی و كارشناسان باشد.

1405/07/06
10:20

به گزارش رادیو ورزش؛ امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با برنامه «صبح و ورزش» شبكه رادیویی ورزش، درباره ابهام در تعیین قهرمان لیگ و بحث اهدای جام به استقلال گفت تصمیم‌گیری در این شرایط باید بر پایه استدلال و رعایت انصاف انجام شود و به اعتقاد او، سازمان لیگ باید درباره این موضوع تصمیم بگیرد.

واعظ آشتیانی گفت فدراسیون فوتبال با نحوه مدیریت این وضعیت، مسئله‌ای ایجاد كرده كه اكنون دیدگاه‌های مختلفی درباره آن مطرح شده است. او تأكید كرد قصد ندارد تعیین كند كدام تیم باید قهرمان شود و نكات مورد نظرش را برای قرار گرفتن در كنار یكدیگر و قضاوت افكار عمومی مطرح می‌كند.

او برای توضیح اهمیت مسابقات باقی‌مانده، به رقابت 800 متر دوومیدانی اشاره كرد و گفت جایگاه ورزشكاران در جریان مسابقه می‌تواند تغییر كند؛ به همین ترتیب، در فوتبال نیز نمی‌توان نتیجه نهایی را صرفاً بر اساس جایگاه فعلی تیم‌ها قطعی دانست.

واعظ آشتیانی با اشاره به باقی ماندن حدود هشت بازی در لیگ، مجموع امتیازات این مسابقات را 24 امتیاز دانست و گفت این امتیازها می‌تواند برای تیم‌های پایین جدول در مسیر بقا و برای تیم‌های صدرنشین در رقابت قهرمانی تعیین‌كننده باشد. او نمونه برق شیراز را در دهه 80 یادآور شد كه به گفته او در نیم‌فصل قهرمان شد اما در نیم‌فصل دوم سقوط كرد.

مدیرعامل پیشین استقلال همچنین به قهرمانی این تیم در سال 1388 اشاره كرد و گفت استقلال آن فصل با اختلافی بسیار اندك و با تفاضل گل قهرمان شد و اگر ذوب‌آهن یك گل كمتر دریافت می‌كرد، قهرمانی به این تیم می‌رسید. او با این مثال بر اهمیت امتیازات و مسابقات باقی‌مانده تأكید كرد.

در ادامه، واعظ آشتیانی با اشاره به هواداری خود از استقلال گفت علاقه دارد این تیم قهرمان شود، اما تصمیم یا اظهارنظری درباره جام باید استدلال منطقی داشته باشد و از منظر افكار عمومی و كارشناسان نیز قابل دفاع باشد.

او درباره مرجع تصمیم‌گیری نیز گفت به اعتقادش وظیفه اعلام اینكه جام به استقلال داده شود یا نشود بر عهده هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال نیست و سازمان لیگ باید درباره این مسئله تصمیم بگیرد. واعظ آشتیانی افزود فرصت تعیین تكلیف مسابقات از قبل وجود داشته و اگر وظایف مربوط در زمان مناسب انجام می‌شد، شرایط فعلی ایجاد نمی‌شد.

واعظ آشتیانی همچنین بر رعایت ادب و انصاف در اظهارنظر باشگاه‌ها و هواداران تأكید كرد و گفت طرح جملاتی مانند پیشنهاد خرید جام، زیبنده فوتبال نیست. او برخی مواضع مطرح‌شده در رسانه‌ها را نیز فاقد انصاف و همراه با رفتارهای سلیقه‌ای دانست و تأكید كرد این دیدگاه ارتباطی با استقلالی بودن او ندارد.

او درباره مطرح شدن احتمال مراجعه به فدراسیون جهانی فوتبال و دادگاه عالی ورزش نیز گفت از نظر او این نهادها در چنین مسئله داخلی ورود نخواهند كرد و طرح این موضوع را در چارچوب مواضعی دانست كه برای هواداران مطرح می‌شود.

پیش از این گفت‌وگو، مجری و كارشناس «صبح و ورزش» نیز با اشاره به اختلاف نظر درباره اهدای جام، بر ضرورت تصمیم‌گیری آرام از سوی مرجع مسئول تأكید كرده بودند. كارشناس برنامه همچنین با اشاره به تجربه لیگ‌ها در دوران كرونا گفت در برخی موارد، با توجه به فاصله امتیازی تیم‌ها، تصمیم‌های متفاوتی درباره اعلام قهرمان گرفته شد و تأكید كرد این موارد قابل بررسی است.

پس از پایان گفت‌وگو نیز كارشناس برنامه اعلام كرد تلاش كرده‌اند یكی از اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال را روی خط بیاورند تا نقش این هیئت در موضوع روشن شود؛ در بخش پیاده‌شده، گفت‌وگو با عضو هیئت‌رئیسه انجام نشده است.

دسترسی سریع
صبح و ورزش