بانوی ایرانی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح به مدت یك ساعت

رادیو ورزش

بانوي ايراني

جمع‌بندی سرمربی تیم ملی دوومیدانی بانوان از رقابت‌های داخل سالن كشور



در برنامه «بانوی ایرانی» از شبكه رادیویی ورزش، سرمربی تیم ملی دوومیدانی بانوان با جمع‌بندی رقابت‌های داخل سالن قهرمانی كشور، از كیفیت برگزاری مسابقات، درخشش چند ورزشكار و نقش اردوهای تیم ملی در ارتقای ركوردها سخن گفت.

1404/10/15
09:48

به گزارش رادیو ورزش؛ محبوبه غیور در گفت‌وگو با برنامه «بانوی ایرانی» با ارزیابی مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی كشور، این رقابت‌ها را «خوب» توصیف كرد و گفت در این دوره چندین ورزشكار عملكرد قابل توجهی داشتند.

وی با اشاره به انتظار كادر فنی برای ثبت ركوردهای بهتر، تأكید كرد كه خروجی مسابقات نشان‌دهنده پیشرفت برخی ورزشكاران است و این مسیر با تداوم اردوهای هدفمند می‌تواند به نتایج مطلوب‌تری منجر شود.

سرمربی تیم ملی دوومیدانی بانوان همچنین به برنامه‌ریزی فدراسیون با «نگاه المپیكی» اشاره كرد و توضیح داد استفاده از فضای اردو و بهره‌گیری از مربیان پیش‌بینی‌شده، به بهبود آمادگی و ثبت ركوردهای بهتر كمك كرده است.

غیور در ادامه، توصیه كرد ورزشكارانی كه در اردوها حضور دارند، از امكانات فراهم‌شده بیشترین بهره را ببرند تا بتوانند به ركورد مورد نظر دست پیدا كنند. این اظهارات در جریان پوشش خبری مسابقات داخل سالن قهرمانی كشور در همین برنامه مطرح شد.

«بانوی ایرانی» از شبكه رادیویی ورزش هر روز ساعت 8 صبح پخش می‌شود.

دسترسی سریع
بانوی ایرانی