بانوی ایرانی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح به مدت یك ساعت

رادیو ورزش

بانوي ايراني

قهرمانان لیگ برتر شمشیربازی بانوان در سه اسلحه معرفی شدند


برنامه «بانوی ایرانی» شبكه رادیو ورزش با بررسی جمع‌بندی فصل لیگ برتر شمشیربازی بانوان، ضمن اعلام نتایج نهایی رقابت‌ها، از پایان مسابقات در سه اسلحه فلوره، سابر و اپه و معرفی تیم‌های برتر این بخش خبر داد؛ رقابت‌هایی كه در پنج هفته و با برگزاری حدود 250 دیدار تیمی برگزار شد.

1405/05/03
10:08


به گزارش رادیو ورزش؛ هادی صباغی، رئیس سازمان لیگ فدراسیون شمشیربازی، در گفت‌وگو با برنامه «بانوی ایرانی» اعلام كرد در پایان فصل لیگ برتر بانوان، چادرملو اردكان در اسلحه‌های فلوره و سابر به مقام قهرمانی رسید و فولاد مباركه سپاهان عنوان قهرمانی اسلحه اپه را از آن خود كرد.
بر اساس نتایج نهایی، در اسلحه فلوره، چادرملو اردكان با 30 امتیاز قهرمان شد، فولاد مباركه سپاهان با 26 امتیاز در جایگاه دوم ایستاد و ریف اصفهان با 18 امتیاز سوم شد.
در اسلحه سابر نیز چادرملو اردكان با 34 امتیاز و به دلیل برتری نسبت به رقیب خود صدرنشین شد. فولاد مباركه سپاهان نیز با وجود كسب 34 امتیاز، به علت تفاضل پایین‌تر نایب‌قهرمان شد و سورنای فارس با 28 امتیاز رتبه سوم را به دست آورد.
در اسلحه اپه، فولاد مباركه سپاهان با 28 امتیاز عنوان نخست را كسب كرد، چادرملو اردكان با 24 امتیاز دوم شد و توسعه پایدار كوروش تهران نیز با 24 امتیاز در رده سوم قرار گرفت.
رئیس سازمان لیگ فدراسیون شمشیربازی در ادامه با تشریح روند برگزاری مسابقات گفت فصل گذشته لیگ برتر از بهمن 1404 آغاز شد و پس از برگزاری پنج هفته رقابت، در پایان تیرماه به اتمام رسید. به گفته وی، با وجود هم‌زمانی بخشی از مسابقات با شرایط ناشی از جنگ تحمیلی، لیگ طبق برنامه به پایان رسید تا مقدمات برگزاری فصل جدید فراهم شود.
صباغی همچنین اعلام كرد مسابقات در سه اسلحه فلوره، سابر و اپه برگزار شد و در مجموع حدود 250 دیدار تیمی انجام گرفت. وی افزود در اسلحه فلوره شش تیم، در سابر 9 تیم و در اپه هفت تیم حضور داشتند كه كاهش تعداد تیم‌ها نسبت به ظرفیت پیش‌بینی‌شده، به دلیل انصراف دو تیم در فلوره و یك تیم در اپه در ابتدای فصل بود.
وی حضور باشگاه‌های چادرملو اردكان و فولاد مباركه سپاهان در هر سه اسلحه بانوان را از نقاط قابل توجه فصل گذشته عنوان كرد و گفت برگزاری لیگ برتر زمینه حضور و سرمایه‌گذاری باشگاه‌های دیگری همچون سورنای فارس، فولاد یزد و ایرانیان تهران را نیز فراهم كرده است.
رئیس سازمان لیگ فدراسیون شمشیربازی با اشاره به رقابت‌های لیگ دسته یك بانوان نیز اظهار كرد این مسابقات در فصل گذشته با حضور 22 تیم در سه اسلحه برگزار شد و دو تیم برتر آن موفق شدند سهمیه حضور در لیگ برتر فصل جدید را كسب كنند.

دسترسی سریع
بانوی ایرانی