پسران كبدی‌ ایران نایب قهرمان آسیا شدند

تیم كبدی پسران در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان با شكست برابر هند به عنوان نایب قهرمانی رسید.

1404/08/02
12:46

به گزارش رادیو ورزش، در پنجمین روز از بازی‌های آسیایی جوانان بحرین 2025، پنجشنبه 1 آبان ماه تیم ملی كبدی پسران كشورمان در دیدار فینال به مصاف هند رفت و در نهایت با نتیجه نزدیك 35 بر 32 شكست خورد و به مقام نایب قهرمانی بسنده كرد.

ملی‌پوشان كشورمان در نخستین دیدار با نتیجه 72 بر 29 مقابل تایلند به برتری رسیدند، اما در بازی دوم با نتیجه 48 بر 55 مغلوب بنگلادش شدند.

شاگردان موسوی در سومین دیدار با نتیجه قاطع 74 بر 23 از سد پاكستان گذشتند و سپس بحرین میزبان را با نتیجه سنگین 92 بر 17 شكست دادند.

پسران كبدی‌كار كشورمان در دیدار ماقبل فینال با نتیجه 92 بر 23 سریلانكا را نیز شكست داده بودند.

در رقابت‌های كبدی پسران جوانان آسیا 2025، تیم‌های ایران، هند، پاكستان، بنگلادش، بحرین، سریلانكا و تایلند حضور داشتند.

پاكدل: مدال نقره كبدی پسران كمتر از طلا نیست

علیرضا پاكدل سرپرست كاروان ورزشی ایران در بازی‌های كشورهای اسلامی بعد از شكست تیم ملی كبدی پسران برابر هند و كسب مدال نقره اظهار كرد: علی رغم بازی خیلی خوبی كه پسران ما انجام دادند بسیار به هند نزدیك بودند اما متاسفانه نتوانستند پیروز شوند اما انصافا نسبت به بازی قبلی كه با هند داشتند خیلی خوب بازی كردند.

وی افزود: آنها خیلی پرتلاش ظاهر شدند آنها زیر فشار تماشاگران هندی انصافا بازی خوب و نزدیكی داشتند.

وی در ادامه در خصوص ناراحتی ملی‌پوشان گفت: ناراحتی آنها از این بود كه نتوانستند مدال طلا بگیرند. این نشان دهنده غیرت بالای جوانان ایرانی است. آنها عزم خود را جذب كرده بودند كه كه برای مردم طلا بگیرند. به نظر من رنگ نقره مدال كبدی تیم ملی پسران كمتر از طلا نبود چون خیلی تلاش و همت كردند.

او در خصوص تیم ملی كبدی دختران نیز گفت: دختران هم یك مدال نقره با ارزش برای كشور كسب كردند. آنها هم در فینال جلوی حریف قدرتمند خوب هند بازی را واگذار كردند.

دسترسی سریع