صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

سیاستی شكست خورده در فوتبال كشور


برنامه "صبح و ورزش" چهارشنبه 10 مرداد، با دكتر ذوالفقارنسب، كارشناس فوتبال در خصوص وضعیت تیم ملی امید برای حضور در بازیهای آسیایی به گفتگو پرداخت.

1397/05/13
07:16


به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر ذوالفقارنسب، كارشناس فوتبال، در پاسخ به این پرسش كه شما وضعیت تیم ملی امید كشورمان برای حضور در بازیهای آسیایی را چطور ارزیابی می كنید؛ آیا تنها 3 بازی تداركاتی برای مصاف با تیم های قدرتمند آسیایی كافی است، بیان كرد: ما دوره قبل بازیهای آسیایی نیز همین روش و سیاست را اتخاذ كردیم. سیاستی كه كاملاً مأیوس كننده از آب درآمد و نتایج بسیار ضعیفی گرفتیم. شاید ضعیف ترین ادوار بازیهای آسیایی را دوره قبل با حضور بازیكنان زیر 21 سال بدست آوردیم.
وی، تصریح كرد: همین كه به جوانان توجه می شود، خود یك نكته مثبتی است. همه امیدوار می شویم كه یك برنامه ای وجود دارد و یك سازماندهی جدید و خوبی پشت این تفكر است؛ اما در عمل به این شكل نمی بینیم. همان تیمی كه به بازیهای آسیایی رفت و فوق العاده ضعیف عمل كرد، در بازیهای مقدماتی المپیك هم تقریباً همان ساختار و سازمان را داشت و فقط یك كادر مدیریتی جدید اضافه شده بود. به همین ترتیب ما در بازیهای مقدماتی المپیك هم نتوانستیم نتایج خوبی را بگیریم.
دكتر ذوالفقارنسب افزود: به اعتقاد بنده این سیاست، سیاست شكست خورده ای برای فوتبال ماست. این روش را تعدادی از كشورها مثل ژاپن، عربستان و تعدادی كشور دیگر اتخاذ كردند و خیلی خوب نتیجه گرفتند. بازیكنان زیر 21 سال ما كه به مسابقات اعزام می شوند شاید تجربه 3 یا 4 مسابقه بین المللی را داشته باشند؛ در صورتیكه ژاپنی ها همین گروه را شاید با تجربه بیش از 30 بازی بین المللی به زمین می فرستند.
برنامه صبح و ورزش، با اجرای سبحان اكرامی و كارشناسی والی زاده، كاری از گروه علوم ورزشی است كه همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
صبح و ورزش