جهان ورزش (دو و میدانی) یك شنبه از ساعت 09:05 به مدت 55دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران (دو و ميداني)

رئیس هیئت دوومیدانی فارس: دوومیدانی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا شانس كسب 4 تا 7 مدال دارد

در آستانه بازی‌های آسیایی ناگویا، جلودارزاده رئیس هیئت دوومیدانی استان فارس در گفت‌وگو با برنامه «صبح و ورزش» رادیو ورزش، با ارزیابی روند آماده‌سازی تیم ملی، پیش‌بینی كرد دوومیدانی ایران توانایی كسب چهار تا هفت مدال را در این رقابت‌ها دارد و تأكید كرد استمرار اردوهای متمركز، توسعه رده‌های پایه و پیشرفت بانوان، مهم‌ترین پشتوانه‌های این امیدواری هستند.

1405/04/21
12:14

به گزارش رادیو ورزش؛ موضوع آمادگی تیم ملی دوومیدانی برای بازی‌های آسیایی ناگویا، محور اصلی گفت‌وگوی برنامه «صبح و ورزش» با مهدی جلودارزاده، رئیس هیئت دوومیدانی استان فارس بود؛ گفت‌وگویی كه در آن آخرین وضعیت تیم ملی، اردوهای آماده‌سازی، ظرفیت مدال‌آوری ایران، شرایط دوومیدانی استان فارس و روند استعدادیابی در رده‌های پایه بررسی شد.

جلودارزاده با اشاره به اینكه بازی‌های آسیایی ناگویا معیار اصلی ارزیابی عملكرد دو سال اخیر دوومیدانی ایران خواهد بود، گفت اردوهای متمركز تیم ملی با هدف رساندن ورزشكاران به آمادگی مطلوب ادامه دارد و نتایج این برنامه‌ریزی در ناگویا مشخص خواهد شد.

وی با اشاره به دعوت 14 ورزشكار به اردوهای تیم ملی، این نفرات را حاصل روند آماده‌سازی دو سال اخیر دانست و افزود فراهم شدن امكانات تمرینی، تغذیه، ریكاوری، استخر، ماساژ و تمركز كامل ورزشكاران در اردوها، از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده برای آماده‌سازی تیم ملی است. به گفته او، دور شدن ورزشكاران از حاشیه‌های روزمره، كیفیت تمرینات را افزایش داده و استمرار این اردوها می‌تواند به نتایج مطلوب در ناگویا منجر شود.

رئیس هیئت دوومیدانی فارس در ارزیابی فنی از شانس ایران در بازی‌های آسیایی اظهار كرد رقابت‌های آسیایی بیش از آنكه میدان ثبت ركورد باشد، صحنه رقابت برای كسب مدال است. وی با اشاره به توانایی ملی‌پوشان ایران در مواد پرتابی و برخی مواد نیمه‌استقامت، پیش‌بینی كرد كاروان دوومیدانی ایران بتواند چهار تا هفت مدال كسب كند و در صورت تحقق شرایط مطلوب، به سناریوی خوش‌بینانه نزدیك شود.

جلودارزاده همچنین از روند رو به رشد بانوان دوومیدانی ایران ابراز رضایت كرد و گفت با توجه به پیشرفت ركوردهای ملی و حضور چند ورزشكار آماده در اردوهای تیم ملی، امید به مدال‌آوری بانوان نسبت به دوره‌های گذشته افزایش یافته است. وی به بهبود ركورد ملی 400 متر توسط زهرا زارعی و قرار گرفتن این ركورد در میان ركوردهای برتر آسیا اشاره كرد و ابراز امیدواری كرد بانوان ایران بتوانند برای نخستین بار با اتكا به ورزشكاران متولد ایران به مدال بازی‌های آسیایی دست پیدا كنند.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، رئیس هیئت دوومیدانی فارس با تشریح وضعیت این استان گفت طی حدود سه سال اخیر نزدیك به 60 تا 70 مسابقه برگزار شده و تمامی اعزام‌ها پس از برگزاری رقابت‌های انتخابی انجام می‌شود. وی افزود تمركز اصلی هیئت استان بر استعدادیابی در رده‌های نونهالان و نوجوانان است؛ زیرا به اعتقاد او موفقیت در دوومیدانی نیازمند سرمایه‌گذاری بلندمدت در رده‌های پایه است.

جلودارزاده همچنین از برگزاری مسابقات منطقه‌ای كشور در رده نوجوانان و نونهالان طی روزهای 25 و 26 ماه جاری به میزبانی شیراز خبر داد و گفت استان فارس با 48 ورزشكار در دو بخش دختران و پسران در این رقابت‌ها شركت می‌كند و میزبان ورزشكاران پنج استان دیگر نیز خواهد بود.

وی درباره زیرساخت‌های دوومیدانی فارس نیز اظهار كرد پیست ورزشگاه حافظیه پس از انجام تعمیرات، اكنون شرایط مناسبی برای تمرین و برگزاری مسابقات دارد و تجهیزات مورد نیاز رشته‌های مختلف نیز تا حد امكان تأمین شده است.

رئیس هیئت دوومیدانی فارس همچنین از حضور بنیامین یوسفی، دونده 200 متر استان، در اردوی تیم ملی خبر داد و عملكرد ورزشكاران و مربیان فارس در رده‌های پایه، به‌ویژه در بخش بانوان، را امیدواركننده توصیف كرد. به گفته وی، تیم استعدادهای برتر بانوان استان سال گذشته با 10 ورزشكار موفق به كسب 11 مدال شد و روند استعدادیابی در استان ادامه دارد.

جلودارزاده در پایان با اشاره به فعالیت مناسب هیئت‌های شهرستان‌های كازرون، ممسنی و جهرم، بر تداوم توسعه دوومیدانی در سراسر استان فارس تأكید كرد.

دسترسی سریع
ورزش ایران (دو و میدانی)