عرفان محرمی و شاهین بنیطالبی با اعلام رسمی فدراسیون جهانی ووشو در جمع نامزدهای برترین ووشوكاران سال 2025 قرار گرفتند.
به گزارش رادیو ورزش، بر اساس اعلام رسمی فدراسیون جهانی ووشو و پس از بررسی اطلاعات نامزدهای بهترین ووشوكاران سال توسط كمیته ورزشكاران IWUF، 2 نماینده از كشورمان در فهرست نهایی مرحله رأی گیری آنلاین مردمی قرار گرفتند. در همین راستا عرفان محرمی و شاهین بنیطالبی به ترتیب در بخش بهترین سانداكار و تالوكار قرار گرفتند.
بدین ترتیب مخاطبان ووشو در ایران و علاقهمندان به این هنر رزمی میتوانند با مراجعه به سایت فدراسیون جهانی ووشو به نشانی «https://iwuf.sports.cn/Athlete-of-the-Year-2025» به شاهین و عرفان بهعنوان برترین تالوكار و سانداكار جهان در سال میلادی گذشته رأی بدهند.
شاهین بنیطالبی در سال 2025 موفق به كسب مدال طلای بازیهای جهانی چنگدو و مدال برنز رقابتهای جهانی برزیل شد و عرفان محرمی نیز به مدال طلای رقابتهای جهانی برزیل و بازیهای همبستگی اسلامی ریاض دست یافت.