دروازهبان جدید نفت مسجد سلیمان پنجشنبه به تمرینات این تیم ملحق خواهد شد.
سوشا مكانی دروازهبان اسبق تیمهای پرسپولیس و نفت تهران با عقد قراردادی یكساله به نفت مسجدسلیمان پیوست.
این دروازهبان كه چند روز قبل قرارداد خود را با میوندالن نروژ فسخ كرده بود به عنوان بازیكن آزاد به نفت مسجد سلیمان پیوست تا فوتبالش را زیر نظر مهدی تارتار ادامه دهد.
سوشا فردا نروژ را به مقصد كشورمان ترك خواهد كرد و طبق برنامه در سطح 7 صبح روز پنج شنبه وارد فرودگاه امام خمینی تهران خواهد شد.
این دروازهبان پس از حضور در تهران به اهواز خواهد رفت و از این شهر مستقیما راهی مسجدسلیمان خواهد شد تا بتواند از عصر روز پنج شنبه تمرینات خود را زیر نظر مهدی تارتار برگزار كند.
مكانی در حالی به نفت مسجدسلیمان پیوسته كه در صورت صلاحدید كادر فنی قادر خواهد بود در بازی حساس مقابل استقلال درون دروازه زردپوشان قرار بگیرد.